Ducati 900SS Patrick Ohlins

Ombouw projecten

Of het nu gaat over het van nul af aan bouwen van een motor of het monteren van een ander zadel, voetsteunen of stuur, voor zowel kleine als grote aanpassingen kan je bij ons terecht. Onze werkplaats is uitgerust met al het nodige materiaal en machines om van elk idee werkelijkheid te maken.

MGB Moto werkplaats

Onderhoud

Een correct uitgevoerd onderhoud is de basis voor iedere betrouwbare, goed rijdende motorfiets. Daarvoor gebruiken we waar mogelijk, originele wisselstukken om kwaliteit te garanderen. We specialiseren ons op de merken Moto Guzzi en Ducati waarmee we al werken sinds onze beginjaren, maar je kan evengoed met een Japanner of Engelse motor bij ons terecht.

testbank dyno

Tuning en testbank

Met meer dan 30 jaar ervaring in de racerij met zowel solo motoren als sidecars kan je bij ons terecht voor het bouwen of onderhouden van je race motor of sidecar. Bekijkt gerust ons palmares op onze racing pagina. Voor Guzzi straatmotoren hebben we vanuit onze ervaring een basistuning ontwikkeld die je oude Guzzi een zeer aangename en bovenal betrouwbare boost geeft. Naast Guzzi hebben we ook ervaring met het tunen van Ducati en BMW motorblokken, maar net zoals voor onderhoud, kan je voor tuning ook terecht bij ons met alle merken. Onze werkplaats is ook uitgerust met een testbank waarop we zowel motoren uitgerust met carburatie als injectie kunnen afregelen.

moto guzzi V7 700 750 850GT

Restauratie

Wil je je motor voor zijn 30e verjaardag een facelift cadeau doen? Heb je eindelijk die motor waar je als kind al van droomde en wil je deze terug als nieuw? Wij verzorgen een restauratie naar jouw budget en wensen. Wanneer nodig tot de laatste bout en moer correct, of gewoon een leuke opfrissing.

TOP