Gespecialiseerd in motorfietsen:
van A tot Z en van binnen en van buiten!

IMG_0248

Betrouwbaar
onderhoud

Onze goedopgeleide monteurs zijn perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Via jaarlijkse training blijven ze ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Electronica, injectiesystemen, regelbare veringen… in onze werkplaats staan we ons mannetje, ook bij klassieke motoren.

IMG_0257

Tuning en
aanpassingen

Door onze ervaring in de racerij durven we onszelf Moto Guzzi- en Ducatispecialisten te noemen. Het hoeft niet metéén een mechanische aanpassing te zijn om betere rondetijden te draaien, met evenveel plezier maken we van je motorfiets gewoon een betere, een betrouwbare of één die makkelijker rijdt op de manier waarop jij wil rijden. Wil je toch betere rondetijden? De Dynojet-testbank staat klaar voor je…

IMG_0296

Ongevallen en
schadegevallen

We herstellen schade aan je motorfiets snel en vakkundig. Daarbij zorgen we ook efficiënt voor de nodige documenten en de contacten met de verzekeringsmaatschappij. Indien nodig hebben we een vervangmotor ter beschikking voor je, zodat je géén enkel zonnig weekend moet missen.

IMG_0253

Racing en
preparatie

We kunnen onmogelijk in een paragraaf beschrijven wat we kunnen betekenen voor racingpiloten. Daarom verzoeken we je telefonisch of via e-mail contact op te nemen, of gewoon eens langste komen om te horen wat we voor je kunnen betekenen. Onze gegevens vind je hier.